دادگاه تجدیدنظر؛ سمانه اصغری به یک سال حبس محکوم شد

حکم یک سال حبس سمانه اصغری، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه خوارزمی، فعال حقوق کودکان و عضو سابق هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران، عیناً تایید شد.

IMG 4217

به گزارش کولبرنیوز به نقل از خبرگزاری هرانا، سمانه اصغری دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه خوارزمی، فعال حقوق کودکان و عضو سابق هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان، به یک سال حبس محکوم شد. بر اساس حکمی که امروز شنبه بیست‌ و یکم بهمن‌ماه ۱۴۰۲، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران صادر و به خانم اصغری ابلاغ شده، وی به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است. سمانه اصغری، دانشجوی دانشگاه خوارزمی چندی پیش توسط شعبه‌ ۲۹ دادگاه انقلاب به یک سال حبس محکوم شده بود.

سمانه اصغری روز پنجشنبه ۲۳ شهریورماه ١۴٠٢، توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی روز یکشنبه نهم مهرماه ۱۴۰۲، از بازداشتگاه ۲۰۹ اوین به زندان قرچک ورامین منتقل شد. نهایتاً روز چهارشنبه ١٢ مهرماه ۱۴۰۲، سمانه اصغری با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی موقتاً و تا زمان پایان مراحل دادرسی از زندان قرچک ورامین آزاد شد.

این فعال حقوق کودک، پیش‌تر در تاریخ ١۵ اسفندماه ۱۴۰۱، توسط شعبه ١۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ١٨ سال و ۳ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود. اتهامات مطروحه علیه ایشان، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی/ خارجی»، «اخلال در نظم و آسایش عمومی»، «اغوا یا تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد برهم زدن امنیت کشور»، «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی»، «حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی»، «عضویت در دسته یا جمعیت یا شعبه جمعیت هایی که در داخل کشور با هدف برهم زدن امنیت کشور تشکیل شده» و «نشر اکاذیب» عنوان شده بود. نهایتاً در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲، به دنبال صدور بخشنامه «عفو» از زندان قرچک ورامین آزاد شد.

Next Post

زمینه‌های اجتماعی شکل‌گیری انقلاب ١٣۵٧ ایران و علل شکست آن-بخش پنجم و پایانی

ی فوریه 11 , 2024
Share on Facebook Tweet it Share on Reddit Pin it در چهار نوشته قبل جوانب مختلف این رویداد تاریخی را بررسی کردیم. ابتدا به زمینه‌های عینی اجتماعی شکل‌گیری انقلاب ١٣۵۷ ایران و نیزشرایط سیاسی جهانی و نقش قدرت‌های خارجی در تحولات آن دوره در ایران پرداختیم. سپس به ارزیابی از […]
msg 1001143457715 89329
Telegram Channel