لیلا حسینزاده، فعال دانشجویی و دانشجوی مقطع کارشناسیارشد دانشگاه تهران، از محرومیت تحصیلی و مسدود شدن دسترسی به مدارک تحصیلی خود خبر داد. خانم حسینزاده پنج سال پس از فارغالتحصیلی از مقطع کارشناسی، بهطور رسمی از این دوره نیز اخراج شده است.
به گزارش کولبرنیوز به نقل هرانا، لیلا حسینزاده از دانشگاه تهران اخراج شد. این دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مردمشناسی در مطلبی که در صفحه شخصی خود منتشر کرده، اظهار داشت که پس از دفاع از پایاننامه خود، به شکل غیرمنتظرهای نه تنها در مقطع کارشناسی ارشد از تحصیل محروم شده، بلکه با وجود گذشت پنج سال از اتمام دوره کارشناسی، از این مقطع نیز اخراج شده است. او گفت که دسترسیاش به سامانه آموزشی دانشگاه و تمامی مدارک تحصیلیاش مسدود شده است. حسینزاده این رفتار را نمونهای از عملکرد متناقض و غیرشفاف دانشگاه تهران توصیف کرد.
لیلا حسینزاده تاکنون با پرونده های قضایی متعددی مواجه شده است. او اوایل آذرماه از حکمی خبر داد که به صورت غیابی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهامات “حضور در معابر و انظار عمومی بدون حجاب و تبلیغ علیه نظام” برای او صادر شده است.
همچنین، او در شهریورماه سال جاری اعلام کرد که با تایید کمیسیون پزشکی قانونی مبنی بر عدم تحمل کیفر قطعی و دائمی، ادامهی حکم پنج سال حبس مربوط به پرونده سال ۹۸ وی، به ۱۰۰ میلیون تومان جزای نقدی تبدیل شده است. خانم حسینزاده اظهار داشت که این پرونده، پس از پرداخت جزای نقدی مختومه اعلام شده است.
لیلا حسینزاده به همراه تعداد دیگری از دانشجویان در جریان اعتراضات دیماه ۹۶ بازداشت و پس از ۱۶ روز در تاریخ بیستوهشتم دیماه ۹۶ با تودیع وثیقه آزاد شد.
خانم حسینزاده سپس در تاریخ سوم تیرماه ۹۸ توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران از بابت اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” به ۳۰ ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به یک سال حبس تعزیری و همچنین مجازات تکمیلی ۲ سال ممنوعیت از خروج از کشور محکوم شد.
شرکت در مراسم تولد محمد شریفیمقدم، درویش گنابادی زندان مقایل دانشگاه صنعتی شریف و سر دادن سرود “خون ارغوانها” از مصادیق اتهام این زندانی سیاسی سابق عنوان شد.
لیلا حسینزاده در تاریخ ششم مردادماه ۹۸ جهت تحمل حبس بازداشت شد و نهایتاً با اعمال بخشنامه قوه قضاییه و عدم تحمل کیفر آزاد شد.
لیلا حسینزاده در پی گشایش پرونده جدید که مصداق اتهام این پرونده نیز حضور در مراسم تولد محمد شریفی مقدم، درویش گنابادی عنوان شد، در اسفندماه ۹۹، توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمدرضا عموزاد از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” به ۵ سال حبس تعزیری و دو سال منع فعالیت در فضای مجازی محکوم شده بود. آذرماه ۱۴۰۰ این محکومیت توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عیناً تایید شد.
خانم حسینزاده در تاریخ بیستونهم مردادماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی همراه با ضرب و شتم در خیابان و مقابل منزل شخصی خود بازداشت شده بود. وی نهایتاً در تاریخ نوزدهم دیماه همان سال، با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.