موج جدید مهاجرت پرستاران و پزشکان از ایران

image 25

موج جدیدی از مهاجرت پرستاران از ایران در جریان است. دبیرکل خانه پرستار، از نهادهای وابسته به جمهوری اسلامی در گفتگو با روزنامه سازندگی چاپ تهران گفته است: سالانه بیش از سه هزار پرستار از ایران مهاجرت می‌کنند. نائب‌رئیس سازمان نظام پزشکی هم می‌گوید: سال گذشته ۳ تا ۴ هزار پزشک ایران را ترک کرده‌اند.
این مهاجرت اساساً دلیل اقتصادی دارد. پائین بودن سطح حقوق‌ها که غالباً بطور مرتب هم پرداخت نمی‌شود، فشار کاری بسیار زیاد، نبود تجهیزات و امکانات پزشکی و غیره از جمله دلایل مهاجرت پرستاران از ایران هستند. این در حالی است که بنا به اعتراف کارگزاران رژِیم، ایران برای سال جاری به ۱٠٠ هزار پرستار جدید نیاز دارد.
ایران تحت حاکمیت رژیم اسلامی یکی از کانون‌های مهاجرخیز جهان است. اگر چه هنوز اکثریت مهاجرت کنندگان از ایران را پناهندگان سیاسی، جوانان بیکار جویای کار تشکیل می‌دهند، اما اینک حتی مقامات رژیم از بحران مهاجرت پزشکان، پرستاران، روزنامه‌نگاران، هنرمندان، ورزشکاران، فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه‌ها و حتی صاحبان سرمایه سخن می‌گویند . آمار دقیق تعداد مهاجرین را به آسانی نمی‌توان بدست آورد و آمارهای موجود بیش از ۵ میلیون مهاجر دوره حکومت اسلامی را نشان می‌دهند.
مهاجران و پناهندگان سیاسی از استبداد، سرکوب، تبعیض، فقدان شرایط انسانی زندگی، در جستجوی امنیت و شرایط بهتر زندگی برای خود و خانواده‌هایشان ایران را ترک می‌کنند. خارج شدن از کشور از کانال‌های غیر رسمی امر بسیار دشواری است. بیشتر آن‌ها، هست و نیست خود را می‌فروشند تا هزینه فرار و خارج شدن از ایران را تامین کنند و صدها هزار نفر از این جمعیت مهاجر در کشورهای همسایه ایران از جمله در ترکیه، عراق، گرجستان، هندوستان، پاکستان و حتی افغانستان در شرایط بسیار دشواری منتظر رفتن به کشورهای غربی هستند. تعدادی از این مهاجران و پناهندگان متاسفانه به مقصد نخواهند رسید و با مرگ در دریاها، در زیر ماشین‌های سنگینی که مخفی شده و حتی در یخچال‌های حمل مواد غذایی و یا در دشت‌ها و جنگل‌ها جان می‌دهند.
اما بخشی از جمعیت مهاجر ایران نیروی تحصیل کرده و متخصص هستند، که اصطلاحاً به فرار مغزها و نخبگان رشته‌های مختلف مشهور هستند. تنها در کشور آمریکا بیش از ۹ هزار پزشک ایرانی مشغول بکار هستند، تعداد متخصصین رشته‌های دیگر به بیش از یک میلیون نفر تخمین زده می‌شود. بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی شرکت تحلیل داده‌های “استاتیس”، یک سوم ایرانی‌ها اگر فرصت مهاجرت برایشان فراهم شود از ایران مهاجرت می‌کنند. این رقم در میان جوانان، یعنی افراد ۱۸ تا ۲۹ سال، ۴۹ درصد است.
رژیم اسلامی، ایران را به جهنمی واقعی برای بخش بزرگی از جمعیت ایران تبدیل کرده است. رشد روز افزون مهاجرت ناشی از ورشکستگی سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مدل حکومت اسلامی در ایران است. با سرنگونی این حکومت مرتجع، میلیون‌ها مهاجر که بدلایل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ناچار به مهاجرت شده‌اند با تجارب وسیع و امکانات گسترده‌ای که بدست آورده‌اند می‌توانند در بازسازی و بنیاد نهادن نظامی آزاد و برابر و مرفه آینده، نقش جدی و موثری داشته باشند.
کاظم موسوی، نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با سایت « دیدبان ایران » گفته بود: افرادی که به دنبال امیال شخصی‌ خودشان هستند، کشور‌های دیگر هست، می‌توانند از ایران بروند. در پاسخ به این مرتجع ضد مردم باید گفت: کارگران و زحمتکشان، معلمین، بازنشستگان، زنان، مردم کوردستان، هنرمندان و شاعران، دانشجویان و استادان دانشگاه و غیره که همگی از رژیم اسلامی بیزارند، از ایران به کجا و چگونه و چرا بروند؟ اگر کسی باید برود این اشغالگران و جنایتکاران و امثال کاظم موسوی هستند، آنهایی که مردم را به فقر و فلاکت و بی‌حقوقی کشانده‌اند باید در پیشگاه عدالت به محاکمه کشیده شوند و سزای شایسته خود را دریافت کنند. هم چنانکه ایران به خانواده سلطنتی تعلق نداشت و شاه و دار و دسته‌اش ناچار به فرار از ایران شدند، ایران به آخوندهای فاسد، دزد و مرتجع و به حاکمان جنایتکار اسلامی تعلق ندارد و دیر نیست آنروزی که باند حاکم فعلی ایران، از دست مردم به پا خواسته و ستم دیده ایران ناچار به فرار شده و یا بهای سنگینی برای حدود نیم قرن جنایت و بربریت خود پرداخت کنند.

کولبرنیوز

Next Post

بازداشت جمعی از فعالان کارگری و مدنی در سنندج

پ مه 18 , 2023
نیروهای امنیتی با یورش به منزل هومن عبداللهی از جانباختگان انقلاب ژینا در سنندج، جمعی از فعالین کارگری و مدنی شهر سنندج را بازداشت کردند. به گزارش کولبرنیوز شامگاه روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲، در پی یورش شمار زیادی از نیروهای امنیتی وابسته به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج به […]
photo 2023 05 18 12 22 54 1

You May Like

در دفاع از شریفه محمدی