قطعنامه مصوب کنفرانس آموزش بین‌الملل (در آسیا و ‌اقیانوسیه)، در همبستگی با معلمان، تشکل‌های صنفی و اعتراضات در ایران.

قطعنامه مصوب کنفرانس آموزش بین‌الملل (در آسیا و ‌اقیانوسیه)، در همبستگی با معلمان، تشکل‌های صنفی و اعتراضات در ایران.

قطعنامه‌ شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، در کنفرانس آموزش بین‌الملل (در آسیا و ‌اقیانوسیه)، به نمایندگان کشورهای شرکت کننده در این اجلاس ارائه شد. این قطعنامه به اتفاق آرا توسط نمایندگان تشکل‌های معلمان از ۲۶ کشور در آسیا و اقیانوسیه در تاریخ ۲۰ اکتبر ۲۰۲۲ به تصویب رسید.

در شروع این اجلاس، نامه‌ همبستگی ارسالی از طرف شورای هماهنگی تشکل‎های صنفی فرهنگیان‌ایران، توسط یکی از نمایندگان شرکت کننده در اجلاس، قرائت و مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت. لازم به تاکید است، همچنان که در ویدیو‌ نیز اشاره می‌شود، قرار بود این پیام همبستگی، توسط اسکندر لطفی، سخنگوی شورای هماهنگی تشکل‎های صنفی فرهنگیان‌ا یران، به صورت آنلاین قرائت ‌شود، متاسفانه اسکندر لطفی چند روز قبل از برگزاری این اجلاس بازداشت شد.

بخش‌هایی از ترجمه‌ این قطعنامه:

متن قطعنامه مصوب در همبستگی با معلمان، تشکل‌های صنفی و اعتراضات در ایران. این قطعنامه به اتفاق آرا توسط نمایندگان تشکل‌های معلمان از ۲۶ کشور در آسیا و اقیانوسیه در تاریخ ۲۰ اکتبر ۲۰۲۲ به تصویب رسید.

این قطعنامه براهمیت حقوق مدنی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شناخته شده‌ی بین‌المللی و نیز برآزادی تشکل‌ها، حق تشکل‌یابی و آزادی بیان بدون هیچ گونه سانسور، انتقام‌جویی، آزار و اذیت و یا تعقیب توسط دولت و یا مقامات دیگر، به منظور پیشبرد حقوق تشکل‌ها و دیگر جنبش‌های اجتماعی تاکید کرد.

معلمان ایران سال‌هاست که حق تشکل‌یابی، شرایط کاری بهتر و آموزش عمومی رایگان و با کیفیت را برای عموم‌ جامعه مطالبه کرده‌اند. آن‌ها هم‌چنین درصدر مبارزه با خصوصی‌سازی فزاینده نظام آموزش و پرورش بوده‌اند.

معلمان در ایران و نمایندگان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در ایران سال‌هاست تحت سرکوب بی‌وقفه، دستگیری، بازداشت، اخراج و حبس‌های طولانی مدت به سر می‌برند. در حال حاضر ده‌ها معلم و عضو دیگر تشکل‌های کارگری در زندان هستند، در عین حال صدها معلم دیگر با اتهامات و محاکمه مواجه هستند.

بنا به گزارش شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، در خصوص اعتراضات هفته‌های اخیر بیش از ۲۰۰ نفر از جمله تعداد زیادی کودک زیر ۱۸ سال در سراسر ایران کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند. خشم عمومی و اعتراضات به کشته شدن ژینا (مهسا) امینی، ادامه داشته است. صدها معترض، از جمله بسیاری از دانش آموزان، از زمان آغاز اعتراضات دستگیر و زندانی شده‌اند.

بنابراین کنفرانس آموزش بین‌الملل در منطقه آسیا و اقیانوسیه موارد زیر را تصویب نمود:

•اعلام حمایت و همبستگی با مبارزات معلمان در ایران علیه خصوصی‌سازی، و برای دسترسی همگانی به آموزش رایگان و با بودجه عمومی برای همه دانش آموزان، شرایط کاری مناسب و زندگی شایسته برای همه.

• مطالبات تشکل‌ها ازجمله حق تشکل‌یابی، تجمع، اعتراض بدون ترس از دخالت‌های ظالمانه دولت، و نیز رای آزادی بی‌قید و شرط همه معلمان زندانی و فعالان صنفی در ایران را انعکاس و انتشار خواهد داد.

• به آموزش بین‌الملل، و دیگر فدراسیون‌های اتحادیه‌های جهانی و کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های کارگری، در محکوم کردن سرکوب‌های وحشیانه مقامات ایرانی علیه اعتراضات اخیر در ایران در پی کشته شدن ژینا (مهسا) امینی می‌پیوندد و خواستار همبستگی بین‌المللی پر قدرت‌تر با مردم ایران و فشار بیشتر علیه رژیم ایران برای پاسخگو نگهداشتن آنها در برابر سیاست‌ها و اقدامات سرکوبگرانه خود علیه اتحادیه‌های کارگری، زنان و دیگر گروه‌های تحت ستم، می‌باشد.

علاوه بر این: کنفرانس منطقه‌ای آموزش بین‌المللی در آسیا و اقیانوسیه از رهبری آموزش بین‌الملل خواهان اقدامات ذیل می‌باشد:

• نظارت، اطلاع رسانی و مبارزه فعالانه علیه تمامی تهدیدات و نقض حقوق معلمان و فعالین صنفی در منطقه از جمله در ایران.

• شکایت رسمی با همکاری شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران علیه دولت ایران در سازمان جهانی کار به دلیل نقض مقاوله نامه‌ها و حقوق شناخته شده بین‌المللی.

• تسهیل گفتگوهای منطقه‌ای بین اعضا و متحدان ما در مورد آزادی تجمعات، آزادی بیان و چگونگی ابراز همبستگی بیشتر حتی در بدترین شرایط.

•همکاری با شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران و متحدان بین‌المللی ما برای آزادی همه معلمان دستگیر شده، فعالان اتحادیه‌های صنفی و کارگری، زندانیان سیاسی و دانشجویان زندانی در ایران.

کولبرنیوز

Next Post

بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در حمایت از سوران (اسکندر) لطفی و مسعود نیکخواه

پ نوامبر 3 , 2022
در یک سناریوسازی جدیدتر، وزارت اطلاعات، شعبان محمدی، عضو دیگر انجمن معلمان کردستان-مریوان را به جریان‌هایی منتسب می‌کند که هیچ نوع ارتباطی با فعالیت‌های صنفی و قانونی معلمین و فرهنگیان ندارند. این در حالی‌است که شعبان محمدی بیش از ۵ ماه تحت بازجویی فشرده توسط نیروهای امنیتی در زندان اوین […]
photo 2022 11 03 08 11 03

You May Like

در دفاع از شریفه محمدی